Mini Paceman Dark Night

Mini, kısa süre önce yayınladığı duyuruyla 2014 yılında Countryman ve Paceman araçlarında yeni ve ilginç bir siyah kaplama boya kullanıp piyasaya sunacağını açıkladı.

Donuk Siyah Metalik Renk (Frozen Black Metallic), Mini Countryman’in MINI Cooper S Countryman, MINI John Cooper Works Countryman, MINI Cooper SD Countryman modelleri ile Mini Paceman’in MINI Cooper SD Paceman, ve MINI John Cooper Works Paceman modellerinde yer alacak.

Mini yetkilileri boyayı dokulu ama mat bir boya olarak adlandırıyor ve bunun araçlara sıradışı ve cesur bir görünüm vereceğini ifade ediyorlar. Mini ayna kapakları, ön ve arka tampon detaylarında ise parlak mat siyah renk kullanacak.

Boya hava şartlarına ve otomatik araç yıkama uygulamalarına karşı dayanıklı olarak üretilmiş olup, araç, elle ve cilalı şekilde yıkanması halinde parlak bir görüntüye sahip olacak. Mini yetkilileri bu modelin emek yoğun bir süreç gerektirdiği için oldukça sınırlı sayıda üretileceğini bildiriyorlar.

Donuk Siyah Metalik renk uygulamanın yer alacağı araçların tam olarak ne zaman piyasada olacağı ve ekstra maliyetinin ne olacağı hakkında ise herhangi bir bilgi verilmiyor.

Kaynak: www.pistonkafalar.com





Yorumlar