Mercedes-Benz C Serisin'den Beklenen Atak


Mercedes-Benz C Serisi


     Bazı Markalar Vardır Otomobillerin Gelecekteki Çizgilerini Belirlemede Büyük Rol Alırlar İşte Mercedes'in Alt-Orta Sınıf Temsilcisi C Serisi'de Bu Rolü 1980'li Yılların Başından İtibaren Hakkıyla Yerine Getiren Modellerden Biri Olma Kimliği'nin Yanında Markanın En Çok Satılan Serisi. Öyleki Tüm Dünya'da 1 Milyonu Aşan Satış Grafiği Övgüye Şayan. Tabi En Azılı Rakibi BMWyi'de Göz Ardı Etmemek Lazım. (Özellikle Pistlerde E92 M3 İle W204 C 63 AMG Arsındaki Sıcak Rekabeti Hepimiz Biliyoruz)
     Sayfamızda Serinin Birer Birer Motor ve Donanım Özelliklerinden Bahsetmeyeceğim Fakat Seçenekler Arasında 9'u Benzinli Olmak Üzere Toplam 13 Motor Seçeneği Bulunuyor ve Bilmenizde Yararlı Olabiecek Nokta Dizellerde ki Kızdırma Sistemi Eskisine Oranla Seramik Buji Sayesinde En Zorlu Şartlarda Bile Aracın Zorlanmamasını Dolayısı İle Rahat Çalışmasını Sağlıyor.

     4 Silindirli Giriş Modelleri Arasında Türkiye İçin Risk Alınan Model C 180 Kompressor Blue Efficiency'nin Yok Satması Üzerine Diğer Sadık Mercedes Kullanıcı Kitlsinin Haklı Rahatsızlığını'da Haliyle Bilmeyenimiz Yok. Malumunuz Yollarda Rastladığımız her 10 Araçtan Neredeyse 3-4 Adet'i Bu Modelden Oluşmaya Başladı Sanırım Ülkemiz Pazarında Taminlerden Daha Başarılı Bir Strateji Örneği:).

     Türkiye'de Prime,Luxry ve Fascination Paketleri İle İthal Edilen Otomobil 6 Vitesli Manuel, 5 İleri Otm. ve 7G-Tronic Seçenekleriyle Tüketici'nin Beğenisine Sunuluyor. Bunlar Arasında C250 CGI Standart 5 İleri Otm., 7G-Tronic(7 İleri Otm.) İse C350 CGI, C63 AMG ve 4 Matic'lerde Standart bulunurken Diğer 6 Silindirlilerde Opsiyon Donanıma Dahil Edilmiş. Sedan, Estate(Station Wagon), SportCoupe(CLC) Olmak Üzere Farklı Kasa Seçenkleri İle Tercih Edebileceğiniz C Serileri İçin Cebinizden Çıkartacağınız Miktar 38.760€ İle 134.072€ Arasında Değişen Rakamlara Sahip.

Yazı: Akın DAĞYARAN

Yorumlar