İtalyan Zerafeti


ALFA ROMEO GIULIETTA


     Çocukluğumdan Beri Alfa Romeo Markasına İnancım, Güvenim ve Hayranlığım Hiç Tükenmedi Özellikle Quadrofoglio Versiyonları Gönlümde Her zaman Ayrı Bir Yere Sahiptir. Pazarlama Karmasının Aldatıcı Yüzümü Yoksa Bilinçsiz Tüketicilerden mi Kaynaklanıyor Bilemiyorum Marka Tüketiciye Ne Kadar Kaliteli Modeller Sunsa da Pek Fazla İstenilen Satış Rakamlarına Malesef Ulaşamadı. İşte Bu Noktada Alfa 147’nin Yerini Alan Giulietta Rekabetçi Fiyatı İle (22.500Euro-34.250Euro Arasında Değişen Rakamlar) Kompakt Sınıfta Bilinçli ve Gerçekten Ne İstediğini Bilen Otomobil Kullanıcılarına Ben Buradayım Diyor.
    
     Geniş ve Ferah Yaşam Alanı, LED Teknolojili Far Tasarımı, Klasik Alfa DNA’sı Sürüşü Dinamiği, Tüketimi, Performansı, Özgün Dizaynı ve Her Şeyden Önemlisi Bir Alfa Ruhu İle Oldukça Albenili Bir Otomobil Olduğunu Bizlere Kanıtladı.

     Önden Baktığımız Zaman  Üçgen Formlu Izgarası İle Hemen Kimliğini Ortaya Koyan Giulietta  Aynı Zamanda Dört Farklı Motor Gamı İle Her Kesimin Beklentilerini Karşılayabiliyor. (1.4 TB 120HP Progression plus, 1.4 TB Multiair 170 HP Distincve, 1.6 JTD 105 HP Progression Plus, 1.8 TBI 235 HP Quadrofoglio Verde)

     Ayrıca Alfa Romeo Giulietta Sağlamlığa ve İnsan Yaşamına Önem Veren Kullanıcıların Dikkat Ettiği Euro NCAP Çarpışma Testlerinde 5 Yıldız Alarak Ne Kadar Güvenli Bir Otomobil Olduğunu İspatlıyor. Rakipleri Karşısında Elinde Oldukça İddialı Kozlar Bulunduran Giulietta Umarım Hak Ettiği Başarıyı Satış Grafiği İle Taçlandırabilir.

Yazı Akın DAĞYARAN   
   


Yorumlar

  1. Bellissima. Così male, la consegna in Malesia (paese asiatico), ha rinviato alla fine di questo 2012.

    TuahGarage

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

otomobil.blogspot.com