Yeni 5 Serisi Artık Daha da Yakışıklı


BMW 5.20D

     Türkiye’nin En Prestijli Otomobillerinden 10 Tanesini Sıralayın Deseler Efsane 5 Serisi Eminim İlk Sıralarda yer Alır. İşte Karşınızda Efsane Model Altıncı Nesil 5.20D Üstelik Selefine Göre Daha Güçlü, Daha Yuvarlak ve Kaslı Hatları İle Daha Fazla İlgi Odağı.

     Uzayan Boyutu ve Yeni Tasarımı İle Ağabeyi 7 Serisine Çok Benzeyen Yeni 5 Serisinde İlk Göze Çarpan Detay Halkalı Mercek Farları. İçeride İse BMW Klasiği Sürücüye Dönük Konsol, Akıllı iDrive Sistemi, 8 Kademeli Steptronic Şanzıman, Isıtmalı Deri Direksiyon vs Konfor Ayrıntıları Arasında. Son Yıllarda Artan Benzin Fiyatları ve Tüketicinin Pazarlama Karmaları Arasında Tercih Etme Seçeneklerindeki Değişim mi Bilinmez E39 Serisindeki Dizel Satış Adetlerini İncelediğimde Güncel Versiyonlardaki Satışlar Kullanıcıların Teknolojiye Artık Eskiye Oranla Oldukça Güven Duyduklarını Gösteriyor. 2.0 184 HP Gücündeki Ünite Yaklaşık 1700Kg’lık Kütleyi 0’dan 100 km’ye 8 Saniyelik Bir Zaman İçerisinde Ulaştırıyor Üstelik Ortalama 6.6lt/100 km’lik Tüketim Değeri’de Mevcut Teknolojinin Geldiği Son Noktayı Sergiliyor.

     Eskiden Patron Otomobili Olarak İsimlendirilen Orta Segment Ağır Başlı Otomobiller Sundukları Performans İle Spor otomobilleri Dahi Kıskandıracak Değerler Sunabiliyor. Yoruma Açtığımız Altıncı Nesil BMW 5.20D için Cebinizden Çıkartacağınız Miktar ise 86.000Euro Olarak Belirlenmiş Tabi Opsiyonel Donanım ve Farklı Motor Seçenekleri İle Bu Rakam Aşağı Yukarı Bir Grafik Seyredebilir.       


Yazı: Akın DAĞYARAN

Yorumlar