Chevrolet'den Temmuz Fırsatları

Chevrolet Yeni Captiva modellerinde Temmuz ayına özel 9.550 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor. Ekonomik yakıt tüketimi ile büyük beğeni gören Chevrolet Aveo Sedan dizel modellerde 2.500 TL’lik indirim sunulurken, Cruze HB ve Sedan modellerde ise 8.000 TL’ye varan kampanya avantajları sunuluyor.

Chevrolet Aveo Sedan modellerde 2.500 TL indirim avantajı

Euro NCAP tarafından 2011 yılında kendi segmentinde "Sınıfının En Güvenli Otomobili" seçilen Yeni Aveo Sedan dizel modelinde 2.500 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Cruze’larda 9.940 TL’yi bulan İndirimler

Euro NCAP’ten aldığı 5 yıldız ile güvenlikten ödün vermeyen Yeni Cruze, Haziran ayında Sedan ve HB modellere 8.000 TL, SW modellerde ise 9.940 TL’ye varan indirimlerle karşılıyor.

Yeni Chevrolet Captiva’lar da indirimli fiyatlarla 

78 yıllık başarılı SUV tarihine sahip Chevrolet, yenilenmiş Captiva’yı 91.320 TL’den başlayan kampanya fiyatıyla pazara sundu. Yeni Captiva LTZ modelinde ise Temmuz ayına özel 9.550 TL indirim sunuluyor. Yeni Captiva’da arka tarafta yenilenmiş LED farlar, yeni tasarıma sahip krom çift egzos çıkışı ve yeni tampon modeli, aracın arka ve ön bölümlerinde ince düşünülmüş değişikliler göze çarpıyor.

Yorumlar