Yeni Ford Transit Connect’ler Geliyor

     

     Geçtiğimiz yıl Hannover Ticari Araç Fuarı’nda Ford’un en çok sevilen ve satılan ticari modeli Transit Connect’i yenileyeceğini duyurmuş ve örnek modeli tanıtmıştı. Yıl sonunda ülkemizde de satılması planlanan Connect’in detaylarını bulabileceğiniz bu haber Connect’i hem aile hem de iş amaçlı kullanan tüketicilerimiz için.

     Ford Otosan Ar-Ge ve Mühendislik Merkezi tarafından geliştirilen Yeni Connect, dış tasarımından yaşam alanına kadar bir çok ergonomik ve şık değişimle uğramış. Ürün gamına eklenen yeni motorlar ile de albenisini artıracağını düşündüğümüz Yeni Connect rakipleri karşısına artık çok daha güçlü çıkacak.

     Çeşitli karoser kombinasyonları ile satın alınabilecek araç iki farklı şasi uzunluğuna (L1 ve L2) sahip olacak. 1.6lt Duratorq TDCi  75, 95 ve 115 Hp arası değişen farklı motor seçeneklerinin kullanılacağı araçta ödüllü 1.0lt EcoBoost motorda kullanılacak.

     Yılın son çeyreğinde satışa çıkması planlanan Yeni Transit Connect’ler XL, XLT ve Titanium paketlerle ESP ve Start&Stop sistemi gibi teknolojik donanımları da listesine katarak tüketici ile buluşacak.

Yorumlar